fbpx

De Yp 72

BURGUM

€ 154.500,-

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

eengezinswoning
hoekwoning
1977

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

115 m²
249 m²
423 m³

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

5
4

Ligging

aan rustige weg, in woonwijk,

Vraagprijs

Status

Oplevering:

€ 154.500
Verkocht

Isolatie

muurisolatie
dubbel glas

Verwarming

Garage

geen garage

De Yp 72

Beschrijving

Burgum staat bekend als wâld- en wetterdoarp. Burgum ligt op de overgang van de Friese Wouden naar het veengebied van Midden-Fryslân. De omgeving van Burgum wordt gekenmerkt door een coulisselandschap met houtwallen. Daarnaast vervult Burgum een regio-functie voor een groot gebied eromheen. Burgum heeft een zeer ruim aanbod van (maatschappelijke) voorzieningen en een recentelijk gerenoveerd winkelcentrum. Burgum is een dorp met ongeveer 10.000 inwoners en heeft alles wat je je maar kunt bedenken. Diverse basisscholen, een middelbare school, een royaal winkelcentrum met o.a. een Jumbo, Action, Plus Supermarkt, Aldi, slagers, bakkers, HEMA, pizzeria, diverse snackbars en 2 Chinese restaurants, een bibliotheek en diverse sportverenigingen. Kortom, het ontbreekt dit groene dorp aan helemaal niks! Tevens is door de aanleg van de nieuwe Centrale As het verkeersaanbod door Burgum substantieel afgenomen. Door al deze aanpassingen in de infrastructuur (in het dorp en rondom het dorp) is Burgum nog centraler komen te liggen en de bereikbaarheid verbetert ten opzichte van de grotere plaatsen als Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Groningen.

Aan De Yp 72 in het uitbreidingsplan Winterswijk aan de oost zijde van Burgum staat deze verrassend ruime hoekwoning op een royale kavel van ca. 250 m2, op loopafstand van het centrum. De woning ligt verscholen in het opgaande openbare groen met veel heesters en bomen aan een doorlopend voetpad, welke aansluit op een parkeerpleintje met ruime parkeervoorzieningen. Een zeer kindvriendelijk buurt met speeltuin op de hoek en in het geheel geen verkeer langs de woning. De tuin beidt optimale privacy zowel aan de zijkant als ook aan de achterkant. De woning is netjes onderhouden en voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing (2 kozijnen uitgezonderd). Enkele onderdelen zijn enigszins gedateerd (o.a. zolderverdieping / bijkeuken/berging).

Begane grond
In de hal/entree bevindt zich het toilet en de meterkast. Vanuit de hal kom je in een royale woon-/eetkamer (ca. 30 m2) met een tussenhal, trapkast en een vaste trap naar de 1e verdieping. Vanuit de eetkamer toegang naar de openkeuken. Vanuit de keuken een loopdeur naar de bijkeuken/berging met gedeeltelijke verdieping waar ook de CV-installatie zich bevindt. Vanuit de bijkeuken een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit de achtertuin een afzonderlijke ‘achterom’ naar een (extra) parkeerplaats aan de Mr. W,M. Oppedijk van Veenweg. In de tuin bevindt zich verder een een houten berging en een overkapping.

1e Verdieping
Trapopgang met de overloop, welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is deels uitgebouwd op de 1e verdieping van de bijkeuken/berging. Op de overloop is tevens een vaste trap voor toegang naar de zolderverdieping.

2e Verdieping
Zolderverdieping (via vaste trap) met overloop, van waaruit de 4e slaap-/werkkamer bereikbaar is. Achter de knieschotten is berging aanwezig.

Bijzonderheden
– gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Burgum;
– locatie en stand zeer kindvriendelijk en rustig;
– woning met zeer veel potentie en zeer geschikt voor starter en/of doorstromer (gezin met kinderen);
– ruime omsloten zonnige achtertuin gelegen op het zuiden;
– prima bereikbaarheid en ontsluiting, zowel met eigen- als met openbaar vervoer;
– zeer ruime parkeermogelijkheden, zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning;
– woning (bijna) volledig voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing;
– schuifpui in eetkamer naar tuinterras;
– voorzien van energielabel B;
– recente Cv-ketel (2011);
– badkamer gerenoveerd, uitgebreid en gemoderniseerd;
– de woning is op onderdelen enigszins gedateerd.

Bekijk de Video van de De Yp 72

Plattegrond

Waar op de kaart?

Streetview

Duinstra Woonmagazine 2018

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft.

©2018 Duinstra Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.