fbpx

Nijlansdyk 185

LEEUWARDEN

€ 90.000,-

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

benedenwoning
1963

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

55 m²
— m²
218 m³

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

2
1

Ligging

in woonwijk,

Vraagprijs

Status

Oplevering:

€ 90.000
Verkocht

Isolatie

dubbel glas

Verwarming

Garage

geen garage

Nijlansdyk 185

Beschrijving

Deze appartementen staan op een mooie plek in de wijk Nijlân direct gelegen aan het Van Harinxmakanaal. Leuk aan deze omgeving zijn onder meer de vele en lange wandelpaden langs het water, maar het kleine winkelcentrum aan het Willem Alexanderplein eventjes verderop. Dit appartement beschikt over eenvoudig sanitair en een eenvoudige keuken en zal daarnaast enigszins ‘opgefrist’ moeten worden. Dit kan echt met vrij beperkte middelen waardoor je hier binnen de kortste keren jouw ideale droomplekje van maakt als jonge starters. Want binnen dit prijssegment is dit appartement op de begane grond een hele interessante optie!

Indeling
Binnenkomst in hal met direct links de slaapkamer met tapijtvloer. Rechts na binnenkomst bevindt zich de berging met ruimte voor je witgoed en ook de CV-ketel (Vaillant EcoTec pro 2013 – huur) is hier gesitueerd. Aan het einde van de hal tref je links de meterkast aan en eveneens de deur naar de woonkamer met laminaatvloer. De huidige bewoner heeft haar bed in de woonkamer staan maar oorspronkelijk bevond zich hier een tweede slaapkamer. Dit is overigens vrij eenvoudig weer te realiseren mocht je dat willen. Uiteraard wordt je woonkamer hierdoor wel een stukje kleiner.

In de andere hoek van de woonkamer bevindt zich de eenvoudige, open keuken. Leuke bijkomstigheid van wonen op de begane grond is het feit dat je een klein stukje tuin hebt waardoor je lekker buiten kunt zitten zodra het weer dat toelaat! En nog wel met uitzicht over het Van Harinxmakanaal nog wel…niet verkeerd toch?

Bijzonderheden
– Fraaie ligging aan het Van Harinxmakanaal
– Ideale prijsklasse voor jonge starters en/of voor lagere inkomens
– Tweede slaapkamer relatief eenvoudig te realiseren
– CV-ketel is een huurketel
– Appartement zal even lekker opgefrist moeten worden
– Winkelcentrum met Aldi en Lidl op enkele meters afstand
– Deur vanuit woonkamer naar tuintje op het zuidwesten
– Uitzicht vanuit woonkamer over het Van Harinxmakanaal

Bekijk de Video van de Nijlansdyk 185

Plattegrond

Waar op de kaart?

Streetview

Duinstra Woonmagazine 2018

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft.

©2018 Duinstra Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.