fbpx

Leppedyk 1009

GROU

€ 375.000,-

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

woonboot
vrijstaande woning
1964

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

71 m²
1330 m²
213 m³

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

3
2

Ligging

aan water,

Verkoopprijs

Status

Oplevering:

€ 375.000
Beschikbaar

Isolatie

dakisolatie
muurisolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Verwarming

elektrische boiler eigendom

Garage

vrijstaand hout, geen garage

Leppedyk 1009

Beschrijving

Bijzonder wonen aan en in dit geval ook op het water? Dat kan in deze fraai gelegen woonboot met 1330 m2 eigen grond aan het water De Boarn. De ene kant loopt door naar De Kromme Grou en andere kant naar het Prinses Margrietkanaal. In een klein half uurtje varen zit je op het Pikmeer. Eenmaal aangekomen bij de woonboot zou je toch echt denken dat de woonboot in Jirnsum ligt echter officieel is het toch echt Grou. Het onderstel van de boot is reeds circa 100 jaar oud, de opbouw circa 55 jaar oud maar beide zijn altijd goed onderhouden. De boot is in september 2017 nog op de wal geweest voor een uitgebreide onderhoudsbeurt.

Bijzonder aan dit object is niet alleen de fraaie ligging aan het water maar ook het grote perceel eigen grond dat direct aangrenzend ligt aan de boot. Begin dit jaar is de woonboot ook aangesloten op het gemeenteriool. Naast de woonboot bevinden zich ook nog een dubbele garage, hobby schuur en stenen berg schuur. Sinds Grou tot de gemeente Leeuwarden behoort, is het water waarin de boot ligt, verworden tot een stukje erf op erfpacht. Dit kan eventueel afgekocht worden maar wanneer je hier niet voor kiest dan zal de jaarlijkse bijdrage circa 288 euro bedragen.

Omschrijving
Wanneer je het erf op komt rijden dan is er direct voldoende parkeerplaatsen voor 3 tot als het moet 5 auto’s. Vanuit daar loop je circa 20 meter naar de woonboot. Bij binnenkomst door de voordeur kom je in de hal waarbij zich links de woonkamer bevindt. De woonkamer is voorzien van dubbel glas en een gaskachel. Ook de eenvoudige keuken met elektrische boiler bevindt zich aansluitend aan de hal. Even verderop in de hal, net voorbij het toilet bevinden zich 2 ruime slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer ontstaan is uit 2 kleinere slaapkamers.

Bijzonderheden
– Wonen op een woonboot, dat kan niet iedereen zeggen
– Fraaie ligging aan het water De Boarn
– Maar liefst 1330 m2 eigen grond
– Een drietal ruime hokken staan op het terrein
– Voldoende parkeergelegenheid op en rondom het perceel
– Treinstation op slechts enkele kilometers afstand
– Aanlegplaats voor extra boot is aanwezig
– De boot is aangesloten op het openbare gemeenteriool

Bekijk de Video van de Leppedyk 1009

Plattegrond

Waar op de kaart?

Streetview

In de buurt

Er zijn helaas geen woningen in de buurt gevonden..

Duinstra Woonmagazine 2018

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft.

©2018 Duinstra Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.