fbpx

Van Haersmasingel 70

OENTSJERK

€ 250.000,-

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

eengezinswoning
vrijstaande woning
1976

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

124 m²
443 m²
577 m³

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

5
3

Ligging

aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging, in bosrijke omgeving,

Vraagprijs

Status

Oplevering:

€ 250.000
Verkocht

Isolatie

Verwarming

Garage

geen garage

Van Haersmasingel 70

Beschrijving

Vrijstaand woning op een heerlijke woonstand dat kan hier in deze onder architectuur in 1976 door Gerbenzon en de Vos gebouwde woning in Oentsjerk. De woning ligt op een kavel van 443 m2 rustig in het groen aan een doodlopende straat.

Onder de rook van Leeuwarden ligt de Trynwâlden is een zandrug in het noorden van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel, met daarop de dorpen Aldtsjerk, Oentsjerk en Gytsjerk. Aan de oostkant, net over de grens met Dantumadiel, ligt het dorp Readsjerk dat doorgaans ook tot Trynwâlden wordt gerekend. Ook Mûnein, dat tot 1953 deel uitmaakte van Oentsjerk, wordt ertoe gerekend. Oentsjerk beschikte vroeger over 5 States, waarvan er 2 overgebleven zijn (Stania State en Unia State).

Het dorp Oentsjerk beschikt over diverse (maatschappelijke)voorzieningen zoals basisscholen, kerk, medisch centrum, sportverenigingen, een klein winkelcentrum. Oentsjerk heeft ca. 1850 inwoners. In buurdorp Gytsjerk is tevens onder andere een grote Albert Heijn en een openluchtzwembad. De omgeving rondom Trynwâlden wordt gekenmerkt door vele bos-, fiets- en wandelgebieden. Het ligt op de grens van de Friese Wouden met het open weidegebied aan de noordzijde. In slechts 10 minuten met de auto bevindt u zich in Leeuwarden maar ook de busverbinding (lijn 51) naar Leeuwarden is uitstekend.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst voel je het gelijk door de statige ruime hal met ruimte en raampartij tot aan de nok, dit is luxe. Het bouwjaar is 1976 en de woning kan gemoderniseerd worden om ook in 2018 als luxe door te gaan maar aan de stijl en beleving van dit prachtige pand zal het zeker niet liggen. Ook bij binnenkomst in de woonkamer zie je het gelijk, mooie raampartijen van de vloer tot het plafond en schuifpui achter. De open keuken, met keramische kookplaat, ligt mooi in de hoek van deze U vormige woonkamer. De woonruimte beneden is volledig voorzien van dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd door hetelucht verwarming. Achter de keuken zit een bijkeuken met witgoedaansluitingen.

De achtertuin is groot, vrij en lekker groen en ligt pal op het zuiden, wat kan je nog mee van een tuin verlangen. De aangebouwde garage met elektrische garage deur, de garage kan omgetoverd worden tot woonruimte om de woning levensbestendig te maken of werkruimte, achter in de tuin is met een losstaande berging ook nog ruimte om spullen op te bergen.

Eerste verdieping:
Ook hier ervaren we de prachtige hal weer vanaf de overloop die toegang geeft tot drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. Twee slaapkamers hebben elke afzonderlijk toegang tot de loggia met houten balustrade op het westen door middel van een schuifpui.

Bijzonderheden
– Vrijstaande woning op heerlijke woonstand onder de rook van Leeuwarden
– Mooie raampartijen over de volledige lengte van de kamers op de begane grond en de verdieping
– Grote, vrije en groene tuin op het zuiden
– Mogelijkheden tot levensbestendig wonen
– Rustige doodlopende straat in het groen
– Woning met veel potentie en nog ruime mogelijkheden voor eigen invulling (in gebruik en uitstraling)

Bekijk de Video van de Van Haersmasingel 70

Plattegrond

Waar op de kaart?

Streetview

In de buurt

Er zijn helaas geen woningen in de buurt gevonden..

Duinstra Woonmagazine 2018

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft.

©2018 Duinstra Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.