fbpx

Aankoopmakelaar Burgum nodig?

Aankoopmakelaar Burgum

Overweeg je om een woning Burgum en/of omgeving te kopen? Dit is natuurlijk een grote stap, zeker wanneer het je eerste woning is en je alles voor het eerst mee maakt. Je koopt tenslotte niet ieder jaar een nieuw huis. Je hebt dus uiteindelijk een grote stap gezet door te besluiten een (ander) huis te kopen en hier zijn grote bedragen mee gemoeid. Je moet dus voor jezelf zeker zijn of het huis die je op het oog hebt, echt de woning is die je graag wilt kopen. En als dat zo dan wil je zeker weten dat er geen vervelende verassingen achter weg komen nadat je bij de notaris bent geweest. Bovendien wil je ook niet te veel betalen voor de woning. Kortom alle reden om de aankoopmakelaar Burgum in de hand te nemen. Wil je precies weten aan een aankoopmakelaar precies allemaal doet en wat de voordelen zijn, klik dan even voorgaande link. De meeste woningverkopers nemen een makelaar in de hand die hun bijstaat in de verkoop van de woning. Veel woningkopers doen dit nog en dat kan soms vervelend uitpakken. Een aankoopmakelaar kan heel goed voor jou:
  • Inschatten of de vraagprijs een reële prijs is.
  • of je niet teveel betaald voor de door jou aan te kopen woning
  • Neemt alle secundaire voorwaarden mee in de onderhandelingen. Denk aan aanvaarding, overname van roerende zaken etc.
  • Beoordelen wat de staat van het onderhoud is waardoor je niet voor onaangename verassingen komt te staan en of het wellicht verstandig is om een bouwkundige keurig uit te laten voeren.

Waarom een aankoopmakelaar Burgum?

Heb je Burgum op het oog als woonplaats of woon je wellicht al in Burgum, maar wil je graag verhuizen naar een andere woning, dan mag je er vanuit gaat een aankoopmakelaar in Burgum gemiddeld een besparing oplevert van 5 tot 6% ten opzichte van kopers die een woning kopen zonder aankoopmakelaar. De kosten voor een aankoopmakelaar verdienen zichzelf dus vaak snel weer terug. Let wel, we spreken hier over gemiddelden, soms is het meer en soms is het iets minder. Dit is per woning verschillend. Een goede begeleiding bij de aankoop van je woning is dus erg belangrijk. Burgum is met ruim 12.000 inwoners de hoofdplaats in de gemeente Tytsjerkstradiel en heeft werkelijk alle voorziening die je je maar kunt bedenken. Minstens zo belangrijk is de gemoedelijke sfeer die het dorp uitstraalt en het vele groen dat je overal tegen komt. Overweeg je dus een huis te kopen in Burgum, Duinstra Makelaars kent Burgum en de regio daarom heen zeer goed zodat we jou optimaal kunnen begeleiden bij de aankoop van jouw (eerste) woning.

Wonen in Burgum

Het vele groen overal dat Burgum kent is echt één van de oogappeltjes van het dorp. De woonwijken zijn allemaal zeer ruim opgezet waardoor je echt een gevoel van vrijheid krijgt. Alle voorzieningen zijn eenvoudig per auto of fiets te bereiken en ook de kinderen komen helemaal niks te kort hier. Wanneer je hebt besloten een woning aan te kopen in Burgum, dan kunnen wij je alles vertellen over de woonwijken in Burgum en welke voor- en nadelen ze mogelijk hebben. Wil je meer weten over de voorziening in Burgum en wat dit prachtige dorp je allemaal te bieden heeft, kijk dan even op de pagina makelaar Burgum.

Aankoopmakelaar Burgum voor starters

In alles komt een eerste keer en voor veel mensen geldt dat ook als het gaat om de aankoop van een woning. De hypotheekrente is gunstiger dan ooit en heel geleidelijk trekt de woningmarkt weer een beetje uit z’n schulp. Kortom, voor jou als starter geen beter moment om een woning te kopen in Burgum en/of omgeving dan nu. Omdat wij ook starters de gelegenheid willen geven zich goed bij te laten staan door een professionele makelaar die de markt meer dan goed kent, hebben wij het starterspakket in het leven geroepen. Duinstra Makelaars staat je bij in de aankoop van je eerst woning en dat tegen een gereduceerd tarief. Meer hierover en de voorwaarden vind je op de pagina Starterspakket. Naast Burgum en omgeving zijn wij als aankoopmakelaar ook erg actief in:

Duinstra Woonmagazine 2018

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft.

©2018 Duinstra Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.