fbpx

Huis Verkopen

"Meer kans op een snelle verkoop van je huis in Friesland met onze koopversneller!"

Wil je graag jouw huis in Friesland verkopen? Of staat jouw huis al een flinke tijd in de verkoop en vraag je je af waarom deze nog niet verkocht is? Vragen die wij – in dit laatste geval – stellen zijn: 

  • Hoe is de presentatie van je huis?
  • Welke vormen van marketing worden er ingezet?
  • Hoe actief is de makelaar en is hij onderscheidend genoeg?
  • Wil je zelf wel echt jouw huis verkopen?

Hieronder vind je de 8 belangrijkste stappen binnen de werkwijze van onze makelaardij. Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende verkoopafspraak of vraag een gratis verkoopbrochure aan.

De voordelen van Duinstra Makelaars

Persoonlijk & Betrokken

Duinstra Makelaars is een klein familiebedrijf en dat willen we ook blijven. Optimale aandacht en betrokkenheid voor jou en de de verkoop van je huis, dat is waar wij  als makelaar voor staan!

Vernieuwend & Verfrissend

Wij zetten je huis echt in de etalage! We trekken alle registers open om jouw huis in Friesland optimaal te presenteren. Professionele foto’s, een eigen website en een unieke video van je huis is maken onderdeel uit van ons presentatiepakket.

Sterk in Online Marketing

Wij hebben als makelaar alle kennis in huis om jouw huis optimaal vindbaar te maken op het internet. Naast Funda zetten wij optimaal in op Google en social media kanalen waardoor we een groot publiek bereiken.

Open & Tranparant

We willen niet alleen transparant zijn in onze werkwijze, maar ook over de kosten. daarom vind je op onze website alle tarieven voor onze diensten en wat je hier allemaal voor krijgt.

Optimaal Bereikbaar

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wil je langs komen? Bel even van te voren of maak een afspraak.

Gediplomeerd & Gecertificeerd

Ons kantoor is gediplomeerd en gecertificeerd bij VastgoedCERT. Voor het doen van gevalideerde taxaties voor banken zijn we onder meer aangesloten bij NWWI en Taxateursunie.

Optimale service tegen een eerlijk prijs

Je ontvangt bij Duinstra Makelaars standaard het meest uitgebreide presentatie- en marketingpakket die je je kunt wensen en dat tegen een eerlijke prijs. Dit verhoogt de kans op een goede en snelle verkoop.

Kleine Woningportefeuille

Wij zijn een klein makelaarskantoor en dat willen we ook blijven. We werken bewust met een kleine woningportefeuille waardoor we meer aandacht en tijd kunnen geven aan jou en de verkoop van jouw woning.

VastgoedPRO & FUNDA

DuinstraMakelaars is aangesloten bij VastgoedPRO, na NVM  de grootste brancheorganisatie voor makelaars. En natuurlijk ook bij woningplatform Funda.

Duinstra Woonmagazine 2018

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft.

©2018 Duinstra Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.