fbpx

Hypotheken

Het aan- of verkopen van een huis is voor de meeste mensen één van de grootste financiële beslissingen in hun leven. Een goed financieel advies en het vinden van een passende hypotheek is daarom ontzettend belangrijk. Onze eigen hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Leeuwarden zijn deskundig en volledig onafhankelijk.

Met ruim 50 hypotheekverstrekkers overzien zij het gehele aanbod van hypotheken en worden hypotheekrentes en voorwaarden met elkaar vergeleken.Zo vinden wij de hypotheek die het beste bij jou past. Een eerste, oriënterend gesprek is daarom altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Hypotheekadvies van Hypotheek Visie

Een goede hypotheek is een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie en bij de manier waarop jij je leven graag zou willen leiden. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes passend bij jouw situatie.

Onze voordelen

  • Professionele hypotheekadviseurs met kennis van zaken
  • Een vaste adviseur die jouw persoonlijke situatie kent
  • Volledig onafhankelijk met een groot scala aan hypotheekverstrekkers
  • Wij kunnen ook alle verzekeringen direct voor je regelen

Duinstra Woonmagazine 2018

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft.

©2018 Duinstra Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.