fbpx

Over Nynke

Nynke is één van de drie makelaars bij Duinstra Makelaars. Je zult haar voornamelijk aantreffen in de regio Buitenpost en Gytsjerk, maar het kan ook zomaar zijn dat je haar in Leeuwarden een keertje treft. Daarnaast is Nynke taxateur in opleiding, dus regelmatig nog met Theo op pad om zo goed mogelijk voor te bereiden. Een bezige tante met heel veel passie en liefde voor haar vak!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Toevallig… Heb ik mijn droomhuis nog niet zo lang geleden gekocht! Het is aan de rand van het dorp met uitzicht over de weilanden en aan het water. Waar mijn zoontje straks de eendjes kan voeren en later met het vishengeltje aan het water gaat zitten.  Mijn ideale huis heeft een gezellige leefkeuken, waar we vele avonden aan de tafel zitten met vrienden en familie. Lekker eten of een leuk spel spelen. In de woonkamer een grote haard, waar we tijdens de koude dagen lekker om heen kruipen met een warme kop thee. En in de zomer doen we de tuindeuren open en genieten we van het prachtige en groene tuin.

5 woorden die jouw typeren

  • Enthousiast
  • Pragmatisch
  • Perfectionistisch
  • Gedreven
  • Betrokken

Wat vind je zo leuk / het leukste aan je baan?

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Van het eerste kennismakingsgesprek met de klanten tot en met de succesvolle overdracht van de notaris. Het hele traject is boeiend en voor elke klant weer anders. Het feit dat je echt wat kan betekenen voor klant in impactvolle periodes. Wanneer het gelukt is in deze tijd juist die leuke woning aan te kopen en bij verkoop een onverwacht resultaat weet te behalen. Daarnaast denken we met het team elke dag weer na over het verbeteren van onze diensten en hoe we de klantbelevering kunnen optimaliseren. Kortom,  elke dag is weer een feestje!

En in je vrije tijd?

  • Paardrijden
  • Winkelen
  • Tuinieren
  • Socializen

Remco

Anne

Marije

Nynke

Marlies

Giorgio

Duinstra Woonmagazine 2018

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft.

©2018 Duinstra Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.