fbpx

Binnenkijken bij Glynis en Henk

Ze herinnert het zich nog goed. Henk vond de bungalow op Funda. Glynis wilde niet kijken omdat ze nog niet toe waren aan een nieuwe woning. Wanneer ze er ’s nachts wakker van ligt, bekijkt ze de woning alsnog. De volgende ochtend belt ze gelijk met Duinstra Makelaars en probeert als eerste de woning te bezichtigen.

Dit is mijn thuis

Op de dag van de bezichtiging de woning binnengelopen, voelt Glynis gelijk: ‘dit is mijn thuis’. Het huis moet grondig verbouwd worden, maar daar kijken ze doorheen. Henk en Glynis doen er alles aan om het huis voor zich te winnen. En dat lukt. Een halfjaar later krijgen ze de sleutel en beginnen ze met verbouwen. De woning is ruim en hoog, maar door scheidingswandjes lijkt de woning kleiner. Die breken ze er allemaal uit. Ze verplaatsen de keuken, vervangen de bestaande vloer en knappen de slaapkamers op.

Blijdschap

Anderhalve maand staat het huis op z’n kop. In diezelfde tijd wordt er hard gewerkt om de woning

weer bewoonbaar te maken. Wanneer ze in de woning trekken is nog niet alles af, maar Henk kan

zelf ook het een en ander, dus dat is geen probleem. Nog steeds zijn er puntjes om af te werken. Maar wat telt is de blijdschap die ze voelen bij het feit dat de woning echt van hen is. Als een soort

droom die uitkomt, bezitten ze nu een bungalowwoning die bij hen past.

“Bij ieder hoekje zit een verhaal. Dat is wat hun woning een thuis maakt.”​

Glynis heeft gevoel voor kleur en styling en zocht allerlei meubelen en materialen uit die perfect bij elkaar passen. De blauwe kleur in de keuken komt terug in de woonkamer en de warme houttinten

zien we terug in de balken, de keuken en in accessoires. Het huis is zo goed als af, Glynis en Henk

zijn erg tevreden. Bij ieder hoekje heeft Glynis wel een verhaal; dat is wat hun woning een thuis maakt. De combinatie van persoonlijke stukken in combinatie met de trends van tegenwoordig.

Duinstra Woonmagazine 2018

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft.

©2018 Duinstra Makelaars / Privacy statement / Disclaimer

Jouw-huis-in-de-verkoop1-300x300

Duinstra Makelaars maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.